Om oss

ISODREN® – Fukt- & Dreneringsteknikk AS

ISODREN benyttes på torgområder
Torg isolert og drenert med ISODREN®-plater

Det norskeide selskapet ISODREN Norge AS ble etablert i 2005. Selskapet har enerett på salg av ISODREN®-platen og tilhørende produkter fra det svenske selskapet, ISODRÄN AB. Produktene har vært produsert og solgt i Sverige siden 1980. I 2013 ble det foretatt navneendring av selskapet, som i dag heter Fukt- og dreneringsteknikk AS. Navneendringen har ikke medført andre forandringer. Varemerket ISODREN® og tilhørende produkter markedsføres som før av de samme eiere og medarbeidere. Kontor og hovedlager ligger i Ås kommune utenfor Oslo, i Gamle Mossevei 29.

TELEFONER OG ADRESSER finner du her: Kontaktopplysninger ISODREN Norge

Vi er spesialister på fuktsikring og leverer fremtidsrettede løsninger

Ved siden av  salg av ISODREN® systemet drives utstrakt konsulent, kurs og rådgivningsvirksomhet over hele landet innen vannhåndtering, fuktsikring og fuktdimensjonering samt energi- og radonsikring.

  • Rådgiving og utforming av løsningforslag innen fukt- og radonsikring for nybygg og rehabilitering.
  • Seminarer og kurs for entreprenører, rådgivende ingeniører, prosjektkontorer, takstmenn m.fl som ønsker oppdaterte kunnskaper om fuktsikring

ISODREN® oppfyller alle forskriftens krav

ISODREN®-platen oppfyller alle forskriftens krav til drenering, fuktsikring og energisikring og gjennom disse årene i det norske markedet blitt godt kjent og etterspurt blant ledende, utbyggere, entreprenører og byggherrer.

ISODREN®-platen er et vel etablert produkt i Sverige etter snart 40 år i markedet. ISODRÄN AB besitter også høy fuktteknisk kompetanse og tilbyr kurs og sertifisering i fuktmekanikk for svenske entreprenører.

ISODREN® leveres over hele Norge.

Fukt & Dreneringsteknikk AS er lokalisert i Ås kommune, syd for Oslo, hvor også hovedlageret ligger. Oversikt over forhandlere finner du her.

Vi er spesialister på hvordan man skal unngå fuktproblemer i både nye og eldre konstruksjoner. Vår målsetting er å bidra til at det bygges sunne grunnkonstruksjoner med best mulig fuktsikring, radonsikring og energisikring.