Informasjon om ISODREN for huseiere

ISODREN er den optimale løsningen for effektiv og varig rehabilitering av kjellere – og et kinderegg for takterrasser. Enkel, effektiv og varig løsning som innfrir alle krav i forskriftene. For eksempel når det gjelder rehabilitering av kjelleren.

 

 

Rehabilitering av kjellere

TIl rehabilitering av kjelleren kan du med fordel bruke ISODREN. Da da får du aldri mer fuktproblemer, og alle forskriftskrav ivaretas:

  • Drenering – hindre vann å nå grunnmuren
  • Fuktsikring – sørger for at veggen blir varm og kan tørke
  • Isolering – sparer oppvarmingskostnader. Tykkere isolasjon på utsiden gir større besparelse og økt fuktsikkerhet.
  • Radonsikring

Du får tørre, varme og verdifulle kjellerarealer. Bruk av ISODREN innebærer utvendig isolering med isolasjon som også er sterkt drenerende og diffusjonsåpen. Alle fukt- og energiutfordringer blir ivaretatt utvendig på konstruksjonen – og innvendige arealer frigjøres. Dugg- og kondenseringspunktet holdes på utsiden av kjelleren som dermed blir tørr og varm, godt egnet for aktiv utnyttelse. Det er en god investering! Les gjerne om hvorfor gamle, ubrukelige kjellere er gull verdt.

Visste du at kjellergulv både kan dreneres,isoleres og radonsikres i samme arbeidsoperasjon? Når ISODREN-platen benyttetes i kjellergulv er du sikret tørre gulv som kan påbygges med alle ønskelige materialer.  Ved radonholdig grunnforhold kan radonsperre monteres på innsiden av vegger og gulv. Her er mer informasjon om hvordan du enkelt kan sikre huset mot radongass.  Ved behov kan ISODREN-sjiktet også undertrykkventileres for å redusere radongass fra grunnen. Her finner du alle våre tekniske dokumenter og veiledninger om du ønsker det. Og her er våre forhandlere.

Ideell til drenering og isolering av takterrasser

ISODREN-platens drenerende og varmeisolerende egenskaper og den lave vekten gjør den ideell til drenering av takterrasser. Med utvendig, drenerende isolasjon unngås alle problemer med lekkasjer, fukt, frostskader og korrosjon i flate tak, terrasser og takhager. Slik bygges terrasser lettere, tettere og triveligere.

LES MER I MENYEN TIL VENSTRE