Grunnentreprenører


Isodrenmetoden gir betydelige fordeler for grunnentreprenører

Raskere, kostnadsbesparende og fremragende løsning for deg og dine kunder. Fordi ISODREN er sterkt drenerende er den svært godt egnet som drenering langs kjellervegger og grunnmurer samt under kjellergulv og betongplater. Produktets gode og SINTEF-godkjente dreneringskapasitet erstatter behovet for andre drenerende materialer som pukk eller lettklinkerkuler.

Ved dreneringsarbeider rundt eldre bygg blir det færre arbeidsoperasjoner med å transportere inn pukk eller andre drenerende masser, samtidig som bortkjøring av overskuddsmasser også reduseres. Under gulv trengs kun et avrettende sjikt før ISODREN legges som fullverdig drenering/kapillærbryting og isolering i en og samme operasjon.

Drenering av kjellere kan gjøres smartere.

Slik legger du drenering som fungerer langt inn i neste århundrede.

Fremragende isolering og fuktsikring. Isoleringsevnen til ISODREN tilsvarer annen plastisolasjon som EPS og XPS. Samtidig er platene sterkt diffusjonsåpne slik at vanndamp kan vandre ut av konstruksjonen så muren alltid forblir tørr. I tillegg er platene sterkt drenerende og kapillærbrytende slik at vann og fukt ikke vandrer inn eller opp i konstruksjonen.

LES MER I MENYEN TIL VENSTRE:

Monteringsanvisninger og annen dokumentasjon.

Kurs i isodrenmetoden.