Kurs for gravere i Larvik

Kurs for gravere i Larvik

Smartere drenering sto på programmet da 30 graveentreprenører i Larviksområdet stillte på kurs en torsdag ettermiddag. Det var Hedrum Cementstøperi AS som inviterte sine kunder til en grundig innføring i ISODREN-metoden. Det handlet om hvordan gravere kan gjøre dreneringsjobben mer lønnsom både for seg selv og sine kunder.

Graveentreprenører i Larvik på kurs i ISODREN-metoden våren 2013

Kurs i smartere drenering av grunnmurer, takterrasser og plate på mark

Vår forhandler av ISODREN i Larvik, Hedrum Cementstøperi AS, tok hånd om arrangementet på en utmerket måte på Holms Motell i Larvik torsdag 20. mars 2014. Steinar Ekholdt, daglig leder i Fukt- og Dreneringsteknikk AS, ga en grundig gjennomgang av ISODREN-metoden.

Smartere drenering gir full kontroll på vann, fukt og energitap -det er lønnsomt

Det handlet om hvordan man rent praktisk løser alle utfordringer knyttet til vann, fukt og varmeisolering av kjellere, gulv og plater på mark. Og budskapet var: Få kontroll på ALT som skaper problemene – på vannet, på fukten og på enerigtapet! Da leverer du en lønnsom løsning både for deg selv og dine kunder. Les gjerne mer om Smartere drenering.

Mange spørsmål om smartere drenering av nye og gamle kjellere

Interessen for mer kunnskap på dette området var stor. Mange stilte spørsmål om ulike utfordringer med rehabilitering av gamle kjellere og hvordan man i detalj burde gå frem. Både spørsmål og kommentarer ble fulgt opp med utdypende, praktiske forklaringer. Engasmementet fra deltakerne bidro til at kursleder holdt på en hel time utover oppsatt tid. Det tar vi gjerne til inntekt for at stoffet var interessant og at det er behov for denne type kunnskap. Her kan du lese mer om Fuktsikring av kjellere og grunnmure slik at det aldri mer blir fuktproblemer.

Deltakerne fikk tilbud om å avlegge en kunnskapsprøve etter kurset i løpet av en ukes tid. De som består den vil få utstedt et kompetansebevis i ISODREN-metoden.

Er du grunnentreprenør – og kunne tenke deg et slikt kurs? Sett deg på liste her, så kontakter vi deg neste gang det blir kurs!

Her er forøvrig vår LEVERANDØR I LARVIK:

Hedrum Cementstøperi AS, Elveveien 150, 3271 Larvik.
Linda Johansson
Tlf: 33 11 40 22

post@hedrumcement.no