ISODREN Norge (Fukt- & Dreneringsteknikk AS) er spesialister på fuktsikring og fuktmekanikk. Vi har omfattende kunnskaper og erfaringer fra tusener av prosjekter i Norge og Sverige. Vårt mål er at denne nettsiden skal gi utdypende veiledning både for den vanlige huseier og for den proffesjonelle utbygger og entreprenør. Vi vil utvikle siden slik at flest mulig kan finne løsninger for sine problemer.

Dersom du ikke finner svar på dine spørsmål som gjelder fuktsikring, så ta kontakt! Vi hjelper deg gjerne.

Og dersom du trenger å drøfte et prosjekt for å oppnå varig fuktsikkerhet for konstrukjsjonen under eller på bakken, så står vi gjerne til rådighet.

 

Konsulentbistand og rådgiving

Vi tar på oss oppdrag for følgende målgrupper:

  • TAKSTMENN: Vurderer skadeårsaker, omfang  og utbedringskostnader for fukt- og vannskader i kjellere og terrasser i hus, hytter og bygninger forøvrig.
  • EIENDOMSFORVALTERE: Vurderer skadeårsaker og omfang av fukt- og vannskader i hus og bygninger, terrasser mv.
  • ARKITEKTER: Rådgiving i fuktsikrende løsninger for utbyggingsprosjekter og restaurering – private boliger, næringsbygg, off. bygninger mv.
  • ENTREPRENØRER: Fuktfaglig bistand og rådgiving.

For denne type oppdrag vennligst benytt vårt kontaktskjema.

Kunder som trenger råd ved bruk av ISODREN er velkomne til å skrive til oss på mail, eller ved å bruke vårt kontaktskjema.

Telefoner kan besvares mellom kl. 1000 og 1600 alle hverdager: tlf. 64 97 70 50

Kurs/seminar/faglig innspill for ingeniører og byggmestere om ISODREN og fuktsikring av konstruksjoner

I tillegg til kurs for graveentreprenører holdes faglige orienteringer for en rekke utbyggere, prosjekteringskontorer og arkitekter m.fl. Her blir det som regel ekstra god anledning til spørsmål og drøftelser – og gjerne rundt konkrete utfordringer.

Ta  kontakt for å få et internt møte der ISODREN- metoden presenteres og utdypes.  Ta kontakt for et internt møte/kurs/foredrag.

Bedriftsinterne kurs/foredrag om fuktsikring: 2 – 4 timer etter behov og ønske. Min. antall deltagere: 5 personer.  Tid: Løpende etter behov og avtale.

 Ta kontakt for påmelding.